Werkzaamheden op 19 maart 2021 ter hoogte van het kruispunt van de Professor Scharpélaan met de Moorsemsestraat

Naar aanleiding van de aanleg van een nieuw betonnen wegdek is er op vrijdag 19 maart 2021 tijdens de voormiddag geen doorgaand verkeer mogelijk ter hoogte van het kruispunt van de Professor Scharpélaan met de Moorsemsestraat.

De voorbije dagen werden ter hoogte van het kruispunt van de Professor Scharpélaan met de Moorsemsestraat herstellingswerken aan de rioleringsbuizen uitgevoerd. Deze zijn ondertussen afgerond, waardoor het wegdek opnieuw aangelegd kan worden. De aanleg van het nieuwe, betonnen wegdek vindt plaats op vrijdag 19 maart 2021 in de voormiddag. Tijdens deze werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk ter hoogte van het kruispunt. Na de werkzaamheden wordt een rijstrook opengesteld voor plaatselijk verkeer. Het zware verkeer van +3,5 ton wordt gedurende drie dagen omgeleid langs de Grote Baan, Soelstraat en Moorsemsestraat, zodat het nieuwe wegdek de nodige tijd heeft om uit te harden.

De werkzaamheden zorgen tijdelijk voor extra hinder in de omliggende straten. Het bestuur rekent op het begrip van de omwonenden.

Let op! Het tijdstip van deze werkzaamheden kan wijzigen in functie van de weersomstandigheden. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de voorziene werken en hinder met een dag of meerdere dagen worden uitgesteld.

Gepubliceerd op woensdag 17 mrt 2021 om 10:00