Wateroverlast en overstromingen

Ondertussen werden alle straten in de gemeente, behalve de Merestraat, opnieuw opengesteld voor het doorgaand verkeer. De medewerkers van de dienst werken volgen de situatie op de voet. Voor niet-dringende hulp kan je hun contacteren via tel. 016 53 66 67.
Het federale callcenter is dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 u via het nummer 1771 voor praktische vragen. Niet-dringende hulp van de brandweer kan je aanvragen via www.1722.be of het nummer 1722. Is er iemand in levensgevaar? Contacteer de hulpdiensten via het noodnummer 112.

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen hun steentje willen bijdragen. Momenteel ligt de prioriteit echter bij de reddingsacties. Ondertussen bepaalt het nationaal crisiscentrum de exacte noden en een gestructureerde manier om het hulpaanbod te organiseren, zodat de juiste materialen op de juiste plaatsen terechtkomen. Wil je graag helpen? Surf dan naar www.rodekruis.be/helpenhelpt. Wees solidair met wie getroffen is door de wateroverlast en help jouw buren, vrienden en familie door deze moeilijke periode. Het bestuur bedankt iedereen die hulp heeft geboden.
Gepubliceerd op zondag 18 jul 2021 om 11:00