Vaccinatiecentrum zkt. verpleegkundigen

Januari 2022 wordt de beslissende maand om alle inwoners een boostervaccin te geven en te beschermen tegen het coronavirus, in het bijzonder de omikronvariant. De medewerkers van het vaccinatiecentrum in Aarschot kunnen alle hulp gebruiken om dat mogelijk te maken, zeker die van verpleegkundigen.

Vanaf 3 januari 2022 wordt er in vaccinatiecentrum in Aarschot elke weekdag tussen 8.00 en 20.30 u gevaccineerd. Je kan jouw hulp ook vroeger aanbieden, want zelfs tussen Kerstmis en Nieuwjaar worden er prikken gezet. Bovendien ben je vanaf 24 januari 2022 meer dan welkom om te helpen in het nieuwe vaccinatiecentrum in Webbekom (Diest). De medewerkers van het vaccinatiecentrum werken telkens in shiften van 4 uur. Je kan intekenen voor een shift of een hele dag. Je kan ook helpen bij het optrekken van de vaccins tijdens een shift van 2 tot 3 uur.

Zelfstandige verpleegkundigen werken aan een uurtarief en vrijwilligers krijgen een vrijwilligersvergoeding. Vergeet natuurlijk de pakken dankbaarheid niet!  

Ben jij actief in dienst of verpleegkundige op rust, maar heb je nog lang geen zin om stil te zitten? Wil je het verschil maken in deze cruciale periode? Ga dan zeker helpen in het vaccinatiecentrum. Aanmelden kan via an@elzdemerland.be.

De betrokken besturen bedanken iedereen die mee de strijd aangaat tegen het virus!

Gepubliceerd op maandag 20 dec 2021 om 09:00