Vaccinatiecentrum wordt opgestart

Het vaccinatiecentrum in de Stadsfeestzaal te Aarschot wordt vandaag opgestart. In de eerste fase worden de zorgprofessionals gevaccineerd.

Ben jij een van de honderden vrijwilligers die zich registreerden om in het vaccinatiecentrum aan de slag te gaan? Bedankt voor jouw engagement. Nu het aantal vaccins nog beperkt is, worden niet alle vaccinatielijnen geopend. Daarom worden nog niet zo veel vrijwilligers ingezet, maar daar komt verandering in wanneer er meer vaccins geleverd worden om de brede bevolking te vaccineren. Momenteel wordt in kaart gebracht hoeveel vaccins er geleverd worden, hoeveel vaccinatielijnen er kunnen openen en hoeveel vrijwilligers nodig zijn om die lijnen te bemannen. Wanneer jouw hulp nodig is, ontvang je een e-mail met een link om de planning aan te vullen. Kijk altijd goed jouw agenda, planning en contactgegevens na.

 

Kijk je er al naar uit om jezelf te laten vaccineren in het vaccinatiecentrum? Je wordt persoonlijk uitgenodigd per post, sms of e-mail. Je kan jouw uitnodiging ook raadplegen via de eBox. Heb je nog geen eBox? Surf dan naar https://burgerprofiel.vlaanderen.be/.

 

Gepubliceerd op vrijdag 19 feb 2021 om 10:00