Vaccinatiecentrum in Aarschot

De stadsfeestzaal van Aarschot wordt volledig uitgebouwd tot een vaccinatiecentrum voor de inwoners van Aarschot, Begijnendijk en Tielt-Winge.
Begijnendijk maakt samen met Aarschot, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Tielt-Winge deel uit van de Eerstelijnszone (ELZ) Demerland. In deze ELZ worden twee vaccinatiecentra voorzien:
  • Stadsfeestzaal Aarschot voor de inwoners van Aarschot, Begijnendijk en Tielt-Winge;
  • Den Amer in Diest voor de inwoners van Bekkevoort, Diest en Scherpenheuvel-Zichem.

In samenwerking met ELZ Demerland en de lokale besturen wordt de stadsfeestzaal volledig uitgebouwd tot vaccinatiecentrum. Alles wordt in het werk gesteld om zo snel mogelijk operationeel te zijn. De timing van de opstart is afhankelijk van de levering van de vaccins. In elk geval zal het vaccinatiecentrum in Aarschot in de startblokken staan als het zover is. Iedereen wordt persoonlijk uitgenodigd voor een vaccinatie.

Zodra er meer informatie over de timing van de opstart beschikbaar is, kan je deze op de website vinden. Intussen vind je alle info over de werking van het vaccinatiecentrum in deze presentatie.

Laat je vaccineren

Hoe sneller er gevaccineerd kan worden en hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe sneller iedereen zijn vrijheid terugkrijgen. Laat je dus vaccineren! Ben je een beetje bang? Dat is te begrijpen, maar niet nodig. Je bent niet alleen. Samen komen we hierdoor.
Gepubliceerd op vrijdag 15 jan 2021 om 19:00