Vaccinatiecentrum en geplande evenementen delen Stadsfeestzaal Aarschot

Het vaccinatiecentrum in de Stadsfeestzaal te Aarschot blijft zeker al tot eind dit jaar open om de 65-plussers een derde prik aan te bieden.

Nu de Stadsfeestzaal langer dan voorzien ingezet wordt voor vaccinaties zocht het bestuur van Aarschot samen met de concessiehouder naar een oplossing om organisatoren van geplande evenementen en hun publiek niet in de kou te laten staan. Zo wordt er voortaan met een flexibele opstelling van het vaccinatiecentrum gewerkt. Deze wordt telkens in het begin van de werkweek opgebouwd en aan het einde van de werkweek weer afgebroken. Er wordt dus van maandag tot vrijdagmiddag gevaccineerd, zodat er van vrijdagavond tot zondag geplande evenementen kunnen plaatsvinden.

In het vaccinatiecentrum van Aarschot zullen niet alleen de 65-plussers van Aarschot, Begijnendijk en Tielt-Winge een derde prik krijgen, maar ook die van Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort en Halen. De uitnodiging verloopt op dezelfde manier als bij de vorige vaccinaties. Lukt het niet om jouw afspraak online  te bevestigen of verplaatsen? Neem dan contact op met de medewerkers van het callcenter via tel. 016 26 19 10. Zij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 12.00 u en van 13.00 tot 16.00 u.

Gepubliceerd op vrijdag 8 okt 2021 om 15:00