Stem de oude molen naar de overwinning!

Wist je dat de ruïne van de oude molen te Betekom genomineerd is voor de ‘Toerisme Award Vlaams-Brabant 2023’ in de categorie ‘Erfgoed en toerisme’?  Vind je ook dat dit topmonument deze speciale prijs verdient? Breng dan snel jouw stem uit!

Vlak voor het nieuwe jaar bereikte het bestuur goed nieuws vanuit de provincie Vlaams-Brabant. De gerestaureerde ruïne van de oude molen van Betekom werd immers door een onafhankelijke jury gekozen als een van de drie genomineerden voor de ‘Toerisme Award Vlaams-Brabant 2023’ in de categorie ‘Erfgoed en toerisme’. Dit is een bijzondere erkenning voor de gemeente en illustreert dat de geslaagde consolidatie van dit topmonument ook elders hoge ogen gegooid heeft.

De buit is nog niet binnen! De wedstrijd begint nu pas. Surf naar www.toerismevlaamsbrabant.be/awards en breng jouw stem uit! Zet zeker ook jouw familie, vrienden en kennissen aan het werk! Stemmen kan tot en met 21 maart 2023. De genomineerde die op 22 maart 2023 de meeste publieksstemmen telt, wint de ‘Toerisme Award Vlaams-Brabant 2023’. Elke deelnemer maakt kans op een waardebon van € 150,00 voor een overnachting in Vlaams-Brabant.

Gepubliceerd op vrijdag 20 jan 2023 om 08:00