Rij jouw Ronde van Vlaanderen in Begijnendijk

Ben je een getrainde wielertoerist of grote fan van de luie zetel? Iedereen kan een Ronde van Vlaanderen rijden. Fiets je liever 70 keer naar de bakker, 62 keer om frietjes of 50 keer naar het station? Ook zo rijd je de Ronde van Vlaanderen. Jouw ronde op jouw tempo en in de buurt, natuurlijk!

Heel wat van jouw wekelijkse bestemmingen in de gemeente liggen op fietsafstand. Wist je dat je gemiddeld 2,5 km aflegt op 10 minuten? Dat is haalbaar voor jong en oud. Getraind hoef je niet te zijn. Voor je het weet, staan die 250 km van de Ronde van Vlaanderen ook op jouw teller als je al jouw korte ritten samentelt. Ook jij verdient een podiumplaats voor jouw wekelijkse portie fietsplezier. 

Eddy Planckaert en Jesse Vandenbulcke dagen jou uit om ook jouw Ronde van Vlaanderen te fietsen. Het bestuur supportert alvast heel hard mee voor alle inwoners door de schouders mee onder deze nieuwe fietscampagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) te zetten. Maak ook de fietsreflex! Het is goed voor jouw gezondheid, portemonnee en humeur. Bovendien ben je overal veel sneller dan je denkt.

Meer info?
www.veiligverkeer.be 

Gepubliceerd op maandag 21 mrt 2022 om 10:00