naar inhoud

Nieuws : Afval en recyclagepark

 • Nieuwe afvalkalender voor 2020

  EcoWerf ma 9 dec
  De voorbije dagen viel de nieuwe afvalkalender voor 2020 bij iedereen in de bus. Naast de inzameldagen voor het huishoudelijk afval bevat deze kalender eveneens een schat aan sorteerinformatie en de aanduiding van de extra sluitingsdagen van het recyclagepark.
 • Afval sorteren voor bedrijven

  wo 25 sep
  In heel wat bedrijven belanden recycleerbare afvalstoffen nog bij het restafval. Om deze te informeren over de selectieve inzameling van afvalstoffen stelde de OVAM de nieuwe brochure 'Afval sorteren: uw verplichtingen als bedrijf' samen.
 • Met z’n allen voor minder afval!

  ma 9 sep
  In zitting van de gemeenteraad van donderdag 29 augustus 2019 werd geopteerd om binnen enkele jaren, als een van de laatste gemeenten in de regio, te starten met de afvalophaling volgens het DifTar-systeem. Het principieel akkoord kwam er, omdat aan dit systeem veel voordelen verbonden zijn.
 • Geen telefoonboek nodig? Uitschrijven kan!

  Gouden Gids wo 17 jul
  Om te voorkomen dat de Gouden en Witte Gids ook bedeeld worden aan niet-gebruikers, biedt FCR Media de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven.
 • EcoWerf heeft nieuwe website

  Website EcoWerf vr 7 jun
  De website van EcoWerf dateerde van 2006 en bleef al die tijd ongewijzigd. Hoog tijd dus voor een grondige facelift. Daarom lanceerde EcoWerf eind mei 2019 haar nieuwe website.
1-5 Van 5