naar inhoud

Starten met een eigen zaak na je vijftigste?

27 juli ’20 (ma)
Ben je een 50-plusser en kriebelt het om zelfstandige te worden? Je bent niet alleen! Steeds meer mensen kiezen om op oudere leeftijd een eigen zaak te beginnen. Daarom organiseren Integraal, Overnamemarkt, Liantis en UNIZO op vier locaties in Vlaanderen een infosessie.

Elke reeks bestaat uit drie namiddagsessies. Je krijgt er de kans om praktische kennis op te doen over de belangrijkste zaken die bij jouw opstart om de hoek komen kijken, zoals de startformaliteiten, het zelfstandigenstatuut en de gevolgen op jouw pensioen, sociaal statuut en sociale bescherming, de bijdragenregeling in hoofd- en bijberoep, je (aanvullende) bescherming, individuele begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden, mogelijke opstart-, overname- en transitiepremies, KMO-Portefeuille, (micro)kredieten en startersleningen. Daarnaast wordt ook de piste van een eventuele overname van een bestaande zaak besproken en kan je jouw ondernemersvaardigheden versterken aan de hand van goede praktijkvoorbeelden.

De sessies gaan eind november en begin december 2020 van start. Deze vinden plaats in de gebouwen van Liantis te Herentals, Gent, Hasselt en Brugge. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven verplicht. Droom je als vijftigplusser van een nieuwe carrière als ondernemer? Schrijf dan vandaag nog in! Dat kan via tel. 02 21 22 221, www.ondernemen50plus.com of marc.gommers@integraalvzw.be.

                                  

Samen voor sterk en ambitieus ondernemen

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners gaan voor meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Zij willen jou daarbij ondersteunen. Je ontdekt de verschillende initiatieven op www.sterkondernemen.be.        

Nieuwsoverzicht
Opleiding 50-plussers

Openingsuren & contact

Economie

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 62
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
middenstand@begijnendijk.be