naar inhoud

Alternatief zomeraanbod met zomerse zoektochten

03 juli ’20 (vr)
Toen de federale overheid besliste alle massa-evenementen tot en met 31 augustus 2020 af te gelasten, ging het bestuur samen met Tremelo en Rotselaar aan de slag om werk te maken van een alternatief zomeraanbod. Het resultaat zijn drie zomerse zoektochten.

Zo kan iedereen tot en met 31 augustus 2020 al fietsend of te voet op stap voor een tocht van 13 km langs Tremelo en Werchter, een tocht van 11 km langs Rotselaar en een tocht van 20 km langs Begijnendijk en Baal. Die laatste kan ook in twee delen van 10 km afgelegd worden. Bij ieder traject hoort een fotozoektocht voor kinderen tot 14 jaar.

Deelnemen is gratis. Je kan de infobundeltjes downloaden via de websites van de drie gemeentes of gratis afhalen bij de dienst vrije tijd en de cafetaria in sportcentrum De Tumkens te Betekom, de bibliotheek te Begijnendijk, het zwembad, Sven Nys Cycling Center en de bibliotheek te Tremelo en de dienst vrije tijd te Rotselaar, het Bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn te Wezemaal en het Belevingscentrum Rock Werchter X te Werchter.

De zomerzoektochten zijn een niet te missen uitstap voor grote en kleine speurders! Het bestuur hoopt alvast dat alle inwoners er de komende weken met de fiets of te voet op uit trekken om de talrijke leuke plekjes in de drie gemeenten te ontdekken.

Nieuwsoverzicht