naar inhoud

Een nieuw infomagazine? Een nieuwe naam!

10 juni ’20 (wo)
De komende tijd maakt het bestuur werk van een eigentijdse en toegankelijke dienstverlening voor alle inwoners. Na vijf jaar werd ook jouw vertrouwde Folderkrant omgevormd tot een nieuw infomagazine van en voor de inwoners. Dat mag je heel letterlijk nemen ...

De voorbije maanden toont Begijnendijk zich meer dan ooit als een warme en solidaire gemeente, een gemeente waar iedereen terecht trots op mag zijn! Deze trots wil het bestuur ook uitdragen in de communicatiekanalen. Daarom werd de Folderkrant de voorbije weken omgevormd tot een tweemaandelijks infomagazine boordevol nieuws en informatie van en voor de inwoners.

Met de blik op de toekomst en respect voor het rijke sociale leven in de gemeente richt het bestuur zich met dit nieuwe concept op alle inwoners, het verenigingsleven en de plaatselijke ondernemers. Dit alles vormt een belangrijke uitdaging, waarbij ook jouw steun nodig is!

Kies de nieuwe naam

De eerste editie van het nieuwe infomagazine valt de komende dagen in jouw brievenbus. Het bestuur heeft alvast jouw hulp nodig om een nieuwe naam voor het infomagazine te kiezen. De voorbij weken passeerden enkele ideeën de revue. Er werden vier voorstellen weerhouden:

• 3130

• BondGenoot

• Hallo

• Nief

Het bestuur rekent op jou om een keuze te maken! Surf naar het e-loket en bezorg jouw voorkeur! Het voorstel met de meeste stemmen zal vanaf augustus 2020 bovenaan jouw infomagazine prijken!

Schrijf mee aan het verhaal van het magazine

Wil je meewerken aan het nieuwe magazine? Heb je een leuk nieuwsitem? Ga je graag met jouw pen en/of fototoestel op zoek naar originele verhalen? Laat het dan weten via communicatie@begijnendijk.be.

Samen maken we van Begijnendijk een warme gemeente, met de blik op de toekomst.


Nieuwsoverzicht
Infomagazine juni 2020

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 78
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
communicatie@begijnendijk.be

Lees meer artikels over