naar inhoud

Openingsuren en locatie triageposten ELZ Demerland aangepast

28 mei ’20 (do)
Nu de huisartsenpraktijken weer werden opgestart, worden de openingsuren van de triageposten in Diest en Aarschot op 2 juni 2020 aangepast. Vanaf maandag 15 juni 2020 worden deze ondergebracht op een locatie in Rillaar.

Eind maart 2020 bundelden de zes gemeenten en huisartsen van ELZ Demerland de krachten in de strijd tegen het coronavirus Covid-19 door triageposten te openen. De werking van deze posten wordt twee keer per week geëvalueerd, zodat ze snel bijgestuurd kan worden aan de hand van de situatie, geldende richtlijnen en input op het moment.

Ondertussen werden de huisartsenpraktijken weer opgestart en zijn de huisartsen minder beschikbaar, waardoor de komende weken een paar wijzigingen worden voorzien. Zo zijn de triageposten in Diest en Aarschot vanaf dinsdag 2 juni 2020 geopend van 12.00 tot 18.00 u en wordt de triage- en testfunctie voor de hele eerstelijnszone vanaf maandag 15 juni 2020 ondergebracht in Rillaar. Het centrale telefoonnummer 016 24 27 50 blijft actief voor alle inwoners van Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Tielt-Winge.

Alle partners van de ELZ Demerland zijn tevreden over deze samenwerking en garanderen een vlotte triage- en testwerking voor alle betrokken inwoners.

Meer info?
https://www.eerstelijnszone.be/eerstelijnszone-demerland

Nieuwsoverzicht