naar inhoud

Nieuwe termijn openbaar onderzoek vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed provincie Vlaams-Brabant

01 april ’20 (wo)
De termijn van het openbaar onderzoek voor de vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed is geschorst omwille van de civiele noodsituatie als gevolg van de coronacrisis en de federale coronavirusmaatregelen van 12 en 17 maart 2020.

Van zodra de noodsituatie eindigt, loopt de termijn van het openbaar onderzoek weer verder gedurende een resterende periode van 38 dagen. Je wordt van de einddatum op de hoogte gebracht via deze website, een affiche die uit zal hangen in het gemeentehuis, het Belgisch Staatsblad en een advertentie in drie dagbladen.

Tijdens de schorsingsperiode kunnen opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden nog steeds digitaal of per post bezorgd worden via:

Het dossier is momenteel nog steeds raadpleegbaar op de webpagina van het openbaar onderzoek. Het ligt tijdens de schorsingsperiode niet langer ter inzage in de kantoren van Agentschap Onroerend Erfgoed in Brussel en Leuven. Opmerkingen en bezwaren kunnen momenteel ook niet via afgifte op kantoor ingediend worden.

Meer info?
www.onroerenderfgoed.be

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Omgeving en Wonen

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 60
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
omgeving@begijnendijk.be

Lees meer artikels over