naar inhoud

Bibliotheek start met reservatiesysteem

24 maart ’20 (di)
Ook tijdens deze periode van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, staan de medewerkers van de bibliotheek voor jou paraat. De bibliotheek blijft tot nader order wel gesloten, maar de medewerkers zorgen voor een aangepaste dienstverlening en werken op reservatie!

Hoe reserveer je materialen?

  • Stuur bij voorkeur een e-mailtje naar bibliotheek@begijnendijk.be. Je kan de medewerkers ook telefonisch bereiken via 016 53 64 61.
  • Geef jouw persoonlijke gegevens door, nl. familienaam, voornaam en lidnummer. Je vindt jouw lidnummer op jouw bibliotheekkaart, onder de barcode.
  • Kies max. 5 materialen via de catalogus op https://www.bidoc.be/pobbegijnendijk/bidoc1.htm en geef dit lijstje door. Vermeld duidelijk de titels en de auteurs van de materialen.
  • De medewerkers sturen jou een bevestiging, plaatsen de materialen op jouw bibliotheekkaart en geven de datum en het tijdstip van de afhaling door.

Waar haal je de materialen af?

Je haalt jouw pakket af in de inkomhal van de bibliotheek. De pakketten worden, alfabetisch op familienaam, op een rek geplaatst. Let op! Bij de afhaling is geen medewerker van de bibliotheek aanwezig. Leengeld voor audiovisuele materialen betaal je later.

Wat met de ontleende materialen?

Materialen die je (reeds) ontleende, worden automatisch verlengd tot de bibliotheek opnieuw geopend is. Je kan materialen inleveren via de zwarte brievenbus aan de ingang van onze bib.

Nieuwsoverzicht