naar inhoud

Ook EcoWerf neemt maatregelen naar aanleiding van coronavirus Covid-19

13 maart ’20 (vr)
De Federale Regering heeft vanochtend aangegeven dat bepaalde openbare diensten, waaronder afvalbeheer, moeten blijven werken.

Ook met de inschakeling van interims, streeft EcoWerf ernaar alle huis-aan-huis ophalingen te laten plaatsvinden. Indien er onvoldoende chauffeurs/laders en laders zouden zijn, zullen de medewerkers de klemtoon leggen op de inzameling van huisvuil en gft. Inzamelingen van blauwe zak, roze zak en papier/karton zullen dan mogelijks niet kunnen doorgaan. Met de gegevens waarover zij vandaag beschikken, zullen de ophalingen van volgende week kunnen plaatsvinden. Indien er inzamelingen zouden wegvallen, zullen ze de betreffende gemeente(n) en inwoners zo snel als mogelijk informeren.

De recyclageparken blijven open, tenzij de Federale of Vlaamse Regering beslist dat de recyclageparken (deels of op bepaalde dagen) moeten sluiten. De medewerkers van EcoWerf vragen om een bezoek aan het recyclagepark zoveel als mogelijk uit te stellen. Indien er onvoldoende parkwachters beschikbaar zouden zijn om alle parken open te houden, zullen ze andere maatregelen moeten nemen.

Meer info?

www.ecowerf.be

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Omgeving en Wonen

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 60
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
omgeving@begijnendijk.be

Lees meer artikels over