naar inhoud

Laat weten wat je vindt van de gemeente

25 maart ’20 (wo)
Het Agentschap Binnenlands Bestuur van de Vlaamse overheid heeft beslist de grootschalige bevraging ‘Gemeente- & Stadsmonitor’ uit te stellen. Deze wordt later op het jaar ingepland.

Vind je het leuk wonen in jouw buurt? Kan je veilig fietsen in de gemeente en is er voldoende groen? Ben je tevreden over de voorzieningen en diensten in de gemeente? Laat het dan weten! Van 25 maart tot midden juni 2020 worden bijna 400 000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. Het is immers een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. De waarde van de resultaten hangt dan ook af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om jouw mening te geven over de thema’s die in de gemeente belangrijk zijn. Als je de vragenlijst volledig invult, maak je kans op een geschenkbon ter waarde van € 12,00.

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger. De medewerkers van deze bevraging maken alleen analyses op gemeentelijk niveau en werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer uitleg kan je terecht op gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be. Op deze website kan je ook alle resultaten van de vorige bevraging raadplegen.

Meer info?
Agentschap Binnenlands Bestuur
gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be

Nieuwsoverzicht
Gemeente- en stadsmonitor

Openingsuren & contact

Beleid

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 77
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
beleid@begijnendijk.be