naar inhoud

Wie wint de Cultuurprijs in 2020?

08 januari ’20 (wo)
In het kader van de Week van de Amateurkunsten (WAK) organiseren de leden van de cultuurraad samen met het bestuur op 2 en 3 mei 2020 de dertiende editie van de kunsttentoonstelling ‘Dag van de Plaatselijke Kunstenaar’. Tijdens deze tentoonstelling wordt opnieuw de Cultuurprijs uitgereikt.

De Cultuurprijs wordt toegekend aan een persoon of vereniging die het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie op cultureel vlak leverde of zich verdienstelijk heeft gemaakt op vlak van cultuurbeoefening en -spreiding. Deze prijs kan ook toegekend worden als bekroning van een verdienstelijke loopbaan op cultureel vlak. Een persoon of vereniging kan slechts één keer de Cultuurprijs ontvangen. Deze prijs is voorbehouden aan de inwoners van Begijnendijk en Betekom.

Om in aanmerking te komen moet iemand genomineerd of voorgedragen worden. De gemotiveerde voordrachten en nominaties moeten voor 31 maart 2020 schriftelijk ingediend worden bij: 

Gemeentelijke Raad voor Cultuurbeleid Begijnendijk en Betekom
Maria Verduyckt, voorzitter
Pandhoevestraat 67 
3130 Begijnendijk.


Let op! Het is zeer belangrijk dat deze nominaties goed gemotiveerd zijn, want deze weegt door in de beslissing van de jury. Geef dan ook duidelijk en volledig de redenen waarom je denkt dat een bepaalde persoon of vereniging in aanmerking komt voor de Cultuurprijs 2020 Je vindt het volledige reglement onder de rubriek ‘Reglementen en verordeningen'.

Nieuwsoverzicht
Cultuurprijs 2018 - GA&DC

Openingsuren & contact

Cultuur en toerisme

adres
Pastoor Pitetlaan 303130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 74
Fax fax
016 57 21 24
e-mail
cultuurdienst@begijnendijk.be

Lees meer artikels over