naar inhoud

Kerstbomen in de dorpskernen

17 december ’19 (di)
Om de leuke eindejaarssfeer ook naar de dorpskernen te halen, besliste het college van burgemeester en schepenen in beide dorpskernen een aantal kerstbomen te plaatsen die de inwoners volledig zelf kunnen versieren.

Het bestuur maakt zich klaar voor de eindejaarsperiode, een magische periode die niet enkel binnenshuis gevierd wordt. Om alle inwoners tijdens deze periode te verenigen, trekt het bestuur dit jaar opnieuw de kaart van de gezellige buitenactiviteiten. Zo kan je tijdens de kerstmarkt op 21 december 2019 in Betekom en de nieuwjaardrink op 11 januari 2020 in Begijnendijk elkaar ontmoeten en het beste toewensen. Het bestuur wil deze leuke sfeer ook graag naar de dorpskernen halen. Daarom besliste het college van burgemeester en schepenen in beide dorpskernen een aantal kerstbomen te plaatsen die de inwoners volledig zelf kunnen versieren. 

De voorbije dagen werden een aantal kerstbomen aangekocht en door de medewerkers van de dienst werken in beide dorpskernen geplaatst, zodat de inwoners ze kan versieren met leuke kerstartikelen of sfeervolle kerstverlichting. Wil je graag een boom versieren? Ga je samen met de buren aan de slag? Voorzie dan zeker onbreekbare kerstdecoratie en kerstverlichting die voor buitengebruik geschikt is, zodat deze beschermd zijn tegen de weersomstandigheden.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Cultuur en toerisme

adres
Pastoor Pitetlaan 303130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 74
Fax fax
016 57 21 24
e-mail
cultuurdienst@begijnendijk.be