naar inhoud

Nieuwe afvalkalender voor 2020

09 december ’19 (ma)
De voorbije dagen viel de nieuwe afvalkalender voor 2020 bij iedereen in de bus. Naast de inzameldagen voor het huishoudelijk afval bevat deze kalender eveneens een schat aan sorteerinformatie en de aanduiding van de extra sluitingsdagen van het recyclagepark.

Geef de nieuwe afvalkalender zeker een plaatsje in huis waar je hem gemakkelijk kan raadplegen en gooi hem niet bij het oude papier. Heb je de kalender op 31 december 2019 nog niet ontvangen? Dan kan je deze ophalen of aanvragen bij de medewerkers van de dienst ruimte via tel. 016 53 66 62 of omgeving@begijnendijk.be. Je kan de afvalkalender ook downloaden op www.ecowerf.be.

Bekijk je de afvalkalender liever op jouw tablet of smartphone? Dan is er de gratis app ‘Recycle!’. Deze applicatie, ontwikkeld door Fostplus, Bebat en Recupel, geeft je alle info over de afvalinzamelingen aan de hand van een handige afvalkalender met herinneringen, sorteerinfo en een overzicht van de inzamelpunten in jouw buurt. Zo mis je geen enkele huisvuilinzameling meer en weet je perfect wat te doen met een afgedankte broodrooster, een botervlootje of een stel lege batterijen. De app ‘Recycle!’ is gratis beschikbaar voor iPhone en Android.

Nieuwsoverzicht
EcoWerf

Openingsuren & contact

Omgeving en Wonen

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 60
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
omgeving@begijnendijk.be

Lees meer artikels over