naar inhoud

EcoWerf vraagt bezoek aan het recyclagepark uit te stellen

24 juli ’19 (wo)
De medewerkers van EcoWerf nemen extra maatregelen tegen de hitte en vragen jouw bezoek aan het recyclagepark uit te stellen tot na de dagen met zeer hoge temperaturen.

Sinds 1 juli 2019 haalt EcoWerf het afval op vanaf 6.00 u en dit nog tot 31 augustus 2019. Om de hitte zoveel mogelijk voor te zijn, vertrekken de 156 chauffeurs en laders om 6.00 i.p.v. 7.00 u naar de aangesloten gemeenten en steden. Deze maatregel heeft dezer dagen zeker zijn effect. De medewerkers van EcoWerf vragen jouw afval de dag van de ophaling voor 6.00 u of de avond ervoor na 20.00 u zichtbaar buiten te zetten, zodat de ophaling efficiënt kan verlopen.

De recyclageparkwachters die de 25 recyclageparken van EcoWerf openhouden, blijven dat op dezelfde openingsuren doen. Daarom vragen de medewerkers van EcoWerf jouw bezoek aan het recyclagepark uit te stellen tot na de zeer warme dagen. Zo kunnen de recyclageparkwachters voldoende drinken en rusten in de schaduw of hun cabine met airco. Zij krijgen ook materiaal om zich te beschermen tegen de zon en de hitte, zoals grote parasols. Kan je jouw bezoek aan het recyclagepark niet uitstellen? Dan ga je best tussen 17.00 en 19.15 u.


Meer info?
EcoWerf
tel. 0800 97 0 97
www.ecowerf.be

Nieuwsoverzicht