naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kampioenen in de bloemetjes

14 mei ’19 (di)
Op zaterdag 22 juni 2019 zet het gemeentebestuur enkele individuele atleten en ploegen in de bloemetjes tijdens de kampioenenviering. Inschrijven kan tot 31 mei 2019.

Het sportseizoen 2018-2019 loopt stilaan ten einde. Hopelijk kan iedereen terugblikken op een geweldig jaar. Presteerde jouw sportclub of een atleet ervan één of meerdere sportieve prestaties die in aanmerking komen voor de kampioenenviering? Heb je zelf een titel behaald? Bezorg dan het inschrijvingsformulier met de contactgegevens en de sportieve prestatie voor 31 mei 2019 aan de medewerkers van de sportdienst via sportdienst@begijnendijk.be, zodat zij jou kunnen uitnodigen voor deze huldiging. Om de presentatie wat interactiever en persoonlijker te maken, vragen zij ook enkele interessante weetjes en leuke foto’s bij te voegen.

Heb je eind mei 2019 nog geen titel behaald, omdat de competitie nog lopende is en ben je toch wel een grote kanshebber? Neem dan contact op met de medewerkers van de sportdienst. Zij zullen jouw prestaties nauwlettend opvolgen.

Nieuwsoverzicht