naar inhoud

Compostactie in het recyclagepark

01 april ’19 (ma)
Deze maand krijg je in het recyclagepark een paar tuinhandschoenen bij de aankoop van een zak compost. Bij de aankoop van drie zakken compost krijg je zelfs een vierde zak gratis.

Eén van de kernactiviteiten van EcoWerf is het verwerken van organisch afval tot compost. Deze compost wordt te koop aangeboden. Zo kan je compost afhalen bij de composteerinstallatie van EcoWerf te Wilsele, aan huis laten leveren of aankopen in het recyclagepark. De kostprijs van een zakje compost van 40 l in het recyclagepark bedraagt € 3,00.

Net zoals het najaar is ook de lente een ideaal moment om jouw tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. Deze vitamines haalt jouw tuin uit compost. Ben je van plan compost te strooien op het gras, een laagje te leggen tussen bloemen en planten of hem te verwerken in de groentetuin? Kies dan voor het duurzame compost van EcoWerf. Hierdoor verbeter je niet alleen de bodem en alles wat daarop groeit, maar ook het klimaat. Je sluit de biologische kringloop, hergebruikt een lokaal product en realiseert zo een opmerkelijke voetafdrukvermindering.

Let op! Deze actie loopt in samenwerking met Vlaco tot eind april 2019 en zolang de voorraad strekt.

Nieuwsoverzicht
EcoWerf Compostactie

Openingsuren & contact

Milieu

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 62
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
milieu@begijnendijk.be

Recyclagepark

adres
Prof. Scharpélaan 1483130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
0800 97 0 97
e-mail
info@ecowerf.be

Lees meer artikels over