naar inhoud

Peters en meters gezocht!

04 februari ’19 (ma)
De medewerkers van Toerisme Vlaams-Brabant gaan op zoek naar vrijwilligers om peter of meter van het wandelnetwerk Demer en Dijle te worden.

In 2018 ontwikkelde Toerisme Vlaams-Brabant met de steun van Toerisme Vlaanderen het wandelnetwerk Demer en Dijle, een nieuw netwerk met maar liefst 340 km wandelplezier in tien gemeenten van de Groene Gordel en het Hageland. Eind 2018 werden 334 nieuwe houten palen geplaatst, 3 239 nieuwe bordjes gehangen en twaalf startplaatsen voorzien van een overzichtsbord. Nu gaan de medewerkers van Toerisme Vlaams-Brabant op zoek naar vrijwilligers die peter of meter van dit wandelnetwerk willen worden.

Het wandelnetwerk Demer en Dijle strekt zich uit over de gemeenten Aarschot, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Keerbergen, Kortenberg, Rotselaar en Steenokkerzeel. Ben je een enthousiaste wandelaar, ga je regelmatig wandelen in deze regio en wil je graag peter of meter van het wandelnetwerk worden? Schrijf je dan in via www.toerismevlaamsbrabant.be/vrijwilligers. Een peter of meter controleert op regelmatige basis, nl. min. twee keer per jaar, de bewegwijzering van een stukje van het netwerk en geeft hierover feedback via een gebruiksvriendelijk online systeem. Op die manier houden zij samen de bewegwijzering van het wandelnetwerk optimaal.


Meer info?
Toerisme Vlaams-Brabant
tel. 016 26 76 20
www.toerismevlaamsbrabant.be
toerisme@vlaamsbrabant.be

Nieuwsoverzicht
Wandelnetwerk Demer en Dijle

Openingsuren & contact

Cultuur en toerisme

adres
Pastoor Pitetlaan 303130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 74
Fax fax
016 57 21 24
e-mail
cultuurdienst@begijnendijk.be

Lees meer artikels over