naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Je kan het menen met jouw sportieve voornemen!

04 januari ’19 (vr)
Heb je sportieve voornemens voor het nieuwe jaar en kan je wel wat hulp gebruiken om deze tot een succes te maken? Ontdek dan op www.goedevoornemens2019.be hoe je jouw sportieve voornemens vol kan houden!

Meer bewegen staat jaarlijks steevast in de top drie van goede voornemens en voor 2019 is dat niet anders. Wat ook vaststaat, is dat slechts 12% die goede voornemens ook volhoudt. Om die reden engageren de medewerkers van Sport Vlaanderen zich om mensen te helpen hun sportieve voornemens vol te houden met een team van experts. Met de slogan ‘Het is ons menens met jouw goede voornemens’ lanceerden de medewerkers van Sport Vlaanderen niet opnieuw de zoveelste campagne, maar een duurzaam project om mensen definitief aan het sporten te houden. Hun ambitie is immers om die 12% serieus de hoogte in te sturen.

Wil je jouw sportieve voornemens voor het nieuwe jaar tot een succes te maken? Surf dan naar www.goedevoornemens2019.be en beantwoord de vragen van de coach. Op basis van jouw antwoorden ontdek je jouw ideale volhouder. Die heeft een gelijkaardig doel als jij en motiveert je door tips, tricks en belevenissen te delen. Als je dat wil, krijg je ook gepersonaliseerde tips in jouw mailbox met nog meer motivatie om er een succes van te maken. Tot slot kan je rekenen op gratis professioneel advies, want tijdens het project kan je alle vragen over jouw sportieve doel aan de sportexperten stellen en zij geven jou binnen de 24 uur professioneel advies op maat.

Nieuwsoverzicht
Sport Vlaanderen

Openingsuren & contact

Sport

adres
Pastoor Pitetlaan 303130 Betekom
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 56 98 60
Fax fax
016 57 21 24
e-mail
sportdienst@begijnendijk.be

Lees meer artikels over