naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe afvalkalender voor 2019

10 december ’18 (ma)
Deze week valt de nieuwe afvalkalender voor 2019 bij iedereen in de bus. Heb je de kalender op 31 december 2018 nog niet ontvangen? Dan kan je deze ophalen of aanvragen bij de medewerkers van de milieudienst.

Naast de inzameldagen voor het huishoudelijk afval bevat de afvalkalender eveneens een schat aan sorteerinformatie en de aanduiding van de extra sluitingsdagen van het recyclagepark. Zo weet je altijd waar en wanneer je terecht kan met jouw afval. Geef de nieuwe afvalkalender zeker een plaatsje in huis waar je hem gemakkelijk kan raadplegen en gooi hem niet bij het oude papier.

Bekijk je de afvalkalender liever op jouw tablet of smartphone? Dan is er de gratis app ‘Recycle!’. Deze applicatie, ontwikkeld door Fostplus, Bebat en Recupel, geeft je alle info over de afvalinzamelingen aan de hand van een handige afvalkalender met herinneringen, sorteerinfo en een overzicht van de inzamelpunten in jouw buurt. Zo mis je geen enkele huisvuilinzameling meer en weet je perfect wat te doen met een afgedankte broodrooster, een botervlootje of een stel lege batterijen. De app ‘Recycle!’ is gratis beschikbaar voor iPhone en Android via www.ophaalkalender.be. Je kan er ook de afvalkalender online raadplegen of de inzameldata voor jouw adres toevoegen aan jouw persoonlijke agenda.

Nieuwsoverzicht
EcoWerf

Openingsuren & contact

Milieu

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 62
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
milieu@begijnendijk.be

Recyclagepark

adres
Prof. Scharpélaan 1483130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
0800 97 0 97
e-mail
info@ecowerf.be

Lees meer artikels over