naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vernieuwingswerken seininrichting tussen Berlaar en Aarschot

04 september ’18 (di)
De medewerkers van Infrabel voeren momenteel vernieuwingswerken uit aan de seininrichting tussen Berlaar en Aarschot. Zij werken met een mobiele werf, waardoor de werken stelselmatig opschuiven en er niet telkens op dezelfde plaats wordt gewerkt.

De werken tussen Berlaar en Heist-op-den-Berg zijn in januari 2018 gestart en zullen nog duren tot augustus 2019. De werken tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot zijn begin maart gestart. Deze duren nog tot september 2019. Begin 2019 zullen ook vernieuwingswerken aan het station van Heist-op-den-Berg van start gaan. Deze werken zullen ongeveer zes maanden duren.

Het betreft mobiele werken. Dit wil zeggen dat er niet lang op dezelfde plaats gewerkt wordt, maar dat de medewerkers steeds opschuiven. Om veiligheidsredenen vinden deze werken ’s nachts plaats. Zij werken elke zaterdagnacht en van 3 september tot 30 november 2018 ook tijdens de weeknachten. Deze werken kunnen geluidshinder met zich meebrengen. Infrabel dankt de buurtbewoners alvast voor het begrip.


Meer info?
https://www.infrabel.be/nl/berlaar-aarschot

Nieuwsoverzicht