naar inhoud

Gratis cursus over de zomersnoei van hoogstamfruitbomen

23 juli ’19 (di)
Een boomgaard aanplanten is één ding. Het onderhoud ervan is vaak een hinderpaal voor veel mensen. Daarom organiseren de medewerkers van Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw ook dit jaar samen met de Nationale Boomgaardenstichting een gratis praktijkles 'Zomersnoei van hoogstamfruitbomen'.

Onderhoud is belangrijk om fruitbomen in goede conditie te houden, ook oudere fruitbomen. Zelfs in de zomer kan je snoeiwerken verrichten! Daarom plannen de medewerkers van RLNH vzw in samenwerking met de Nationale Boomgaardenstichting een gratis praktijkles 'Zomersnoei van hoogstamfruitbomen' op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2019, telkens van 12.30 tot 16.00 u. Je kan kiezen uit een van de twee dagen. In de hoogstamboomgaard van Huize Hageland, Oudepastoriestraat 22 te Tielt-Winge geeft een professionele snoeier toelichting bij de verschillende snoeitechnieken en -materialen. 

Vermeld bij inschrijving jouw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is noodzakelijk om zeker te zijn van een plaatsje! Inwoners van het werkingsgebied, nl. Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Holsbeek, Lubbeek, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Tremelo, krijgen voorrang.

Deze zomersnoeicursus is een organisatie van het Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw in samenwerking met de Nationale Boomgaardenstichting en de gemeente Tielt-Winge met financiële ondersteuning van de provincie Vlaams-Brabant.


Meer info of inschrijven?
Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw
tel. 016 61 92 23
www.rlnh.be 

Nieuwsoverzicht
RLNH

Openingsuren & contact

Omgeving en Wonen

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 60
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
omgeving@begijnendijk.be