naar inhoud

Gratis cursus over de wintersnoei van hoogstamfruitbomen

13 januari ’20 (ma)
Een boomgaard aanplanten is één ding. Het onderhoud ervan is vaak een hinderpaal voor veel mensen. Daarom organiseren de medewerkers van Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw samen met de Nationale Boomgaardenstichting in februari 2020 een gratis cursus over de wintersnoei van hoogstamfruitbomen.

Onderhoud is belangrijk om fruitbomen in goede conditie te houden, ook oudere fruitbomen. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de medewerkers van Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw samen met de Nationale Boomgaardenstichting op vrijdag 28 februari 2020 van 09.30 tot 16.00 u een gratis cursus over de wintersnoei van hoogstamfruitbomen. In de hoogstamboomgaard van Huize Hageland, Oudepastoriestraat 22 te Tielt-Winge geeft een professionele snoeier toelichting bij de verschillende snoeitechnieken en -materialen. 

Vermeld bij inschrijving jouw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is noodzakelijk om zeker te zijn van een plaatsje!

Deze cursus is een organisatie van het Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw in samenwerking met de Nationale Boomgaardenstichting en de gemeente Tielt-Winge met financiële ondersteuning van de provincie Vlaams-Brabant.


Meer info of inschrijven?
Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw
tel. 016 61 92 23
www.rlnh.be 

Nieuwsoverzicht
RLNH

Openingsuren & contact

Omgeving en Wonen

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 60
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
omgeving@begijnendijk.be