naar inhoud

Zappen door het Hageland

14 november ’17 (di)
Op vrijdag 10 november 2017 stelde het gemeentebestuur samen met de andere Hagelandse gemeenten en de provincie Vlaams-Brabant de handige app ‘hAPPy Hageland’ voor.

Om tegemoet te komen aan de toenemende digitalisering besliste het gemeentebestuur samen met de andere Hagelandse gemeenten in te stappen in het project ‘Hageland Digitaal’, een innoverend plattelandsproject met cofinanciering van Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant. 

De app ‘Happy Hageland’ biedt zowel voor inwoners als voor toeristen een aantal interessante functies. Deze app werkt via geolocatie, zodat de gebruiker er steeds lokale info terugvindt over zijn Hagelandse thuisgemeente of de Hagelandse gemeente waar hij zich op dat moment bevindt. Als inwoner kan je het lokale nieuws lezen, de gegevens van de gemeentediensten raadplegen en jouw favoriete lokale handelaar of verenigingen volgen. Toeristen hebben met deze app dan weer het Hageland in hun broekzak. Zo zijn er wandel- en fietsroutes in te vinden, een B&B of gezellig restaurant op te zoeken en biedt de QR-codelezer meer uitleg over toeristische bezienswaardigheden.

De app is terug te vinden in de app Store, Google play en Windows Store.

Nieuwsoverzicht
Happy Hageland

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 78
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
communicatie@begijnendijk.be