naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ wordt ‘Zo Dichtblij’

24 april ’17 (ma)
Jouw boodschappen doen bij een lokale handelaar, met de fiets naar school of het werk, straten vol buren die je kent of een gezellig terrasje op een historisch plein? In onze dorpskernen kan het allemaal. Daarom besliste het gemeentebestuur deel te nemen aan ‘Zo Dichtblij’.

De fietspromotiecampagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ was de afgelopen jaren een vaste waarde in het voorjaar. Inwoners die gebruikmaken van de lokale detailhandel, horeca en ondernemers, dragen immers bij aan een bruisende en leefbare dorpskern waar het goed om leven is. Met de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’ willen Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en de Gezinsbond het hart van de dorpskernen nog wat harder laten kloppen. Ga je tussen 29 april en 3 juni 2017 bij een deelnemende handelaar winkelen? Dan wordt je beloond met een lot. Registreer jouw lot op www.zodichtblij.be en je maakt kans op een lokale prijs. Heb je een smartphone? Dan kan je de QR-code op het lot inscannen en de code meteen registreren op de campagnewebsite.

Hou de deuren van de lokale handelaars vanaf eind april dus goed in de gaten. Hangt er een affiche van ‘Zo Dichtblij’? Aarzel dan niet om jouw lot met unieke code te vragen!


Meer info?
www.zodichtblij.be

Nieuwsoverzicht
Zo Dichtblij

Openingsuren & contact

Milieu

adres
Kerkplein 53130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 62
Fax fax
016 53 26 12
e-mail
milieu@begijnendijk.be

Containerpark

adres
Prof. Scharpélaan 1483130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
0800 97 0 97
e-mail
info@ecowerf.be

Lees meer artikels over