naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Feest mee met jouw straat, buurt of vereniging!

09 maart ’17 (do)
Lijkt het je wel een leuk idee om eens een feest voor jouw straat of buurt in de steigers te zetten? Dan is de elfdaagse periode in de aanloop naar de Vlaamse feestdag misschien wel het uitgelezen moment om dat in de praktijk om te zetten.

Initiatieven die plaatsvinden tijdens het weekend van 30 juni tot en met 2 juli, de Vlaamse feestweek van 4 tot 10 juli of op 11 juli 2017 komen vanuit ‘Vlaanderen Feest! ter gelegenheid van 11 juli’ in aanmerking voor een optie op een feestcheque tot € 170,00! Ook verenigingen kunnen een activiteit naar aanleiding van deze jaarlijkse campagne organiseren.

Buurtinitiatieven komen in aanmerking als alle bewoners van de straat, de straten of de wijk waarop ze zich richten welkom zijn. Van andere activiteiten door lokale organisaties wordt verwacht dat ze voor een algemeen publiek toegankelijk zijn en geen competitief, partijpolitiek of commercieel karakter hebben. Voor de concrete invulling krijgt de creativiteit van de organisator volop de vrije baan. De mogelijke feestcheque bestaat uit een tussenkomst na afloop van maximaal € 170,00 in een aantal gemaakte realisatiekosten, zoals kosten voor infrastructuur en materiaal om de activiteit mogelijk te maken of prestatievergoedingen voor een optreden. Uitgaven voor een natje en een droogje blijven wel voor eigen rekening van de organisator.

Deze campagne wordt financieel mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Vlaamse overheid voor ‘Vlaanderen Feest!’. Geldige kandidaturen worden aanvaard zolang de voorraad binnen het beschikbare budget strekt. De opties op een feestcheque worden toegekend volgens het principe ‘Wie eerst komt, eerst oogst’. Elk jaar overtreft de vraag al snel het aanbod! Er zeer vlug bij zijn is dus de boodschap!


Meer info?
www.vlaanderenfeest.eu

Nieuwsoverzicht
Vlaanderen Feest

Openingsuren & contact

Cultuur en toerisme

adres
Pastoor Pitetlaan 303130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 66 74
Fax fax
016 57 21 24
e-mail
cultuurdienst@begijnendijk.be

Lees meer artikels over