Nieuwe fase werkzaamheden te Rotselaar van start

Op maandag 24 januari 2022 gaan de werkzaamheden te Rotselaar een nieuwe fase in, waardoor de omleiding via de Kerkhofstraat niet meer mogelijk is. Heb je een afspraak in het vaccinatiecentrum? Hou hier dan rekening mee.

Momenteel wordt in de Vakenstraat, Steenweg op Gelrode, Zallakenstraat en zijstraten te Rotselaar in opdracht van Aquafin een gescheiden rioleringsstel gerealiseerd. Daarbij worden ook de weg en fietspaden vernieuwd met het oog op meer verkeersveiligheid en duurzame leefbaarheid van de buurt. Ondertussen breekt een nieuwe fase aan, waarbij ook aan het kruispunt met de Kerkhofstraat wordt gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden wordt het kruispunt van de Vakenstraat, Kerkhofstraat en Steenweg op Gelrode en de Zallakenstraat vanaf de rotonde verboden voor het doorgaand verkeer. Nadien verschuift de werf naar de Steenweg op Gelrode in de richting van de Zallakenstraat. Let op! Om de naleving van de omleiding te handhaven en de veiligheid te garanderen, zorgt de politiezone BRT regelmatig voor politietoezicht en controles.

Heb je een afspraak in het vaccinatiecentrum van Rotselaar? Dan kan je het vaccinatiecentrum het eenvoudigst bereiken via:

  • de Begijnendijksesteenweg, Leuvensesteenweg/Aarschotsesteenweg, Langestraat of Stationsstraat en Torenstraat,
  • de Werchtersesteenweg, Provinciebaan en Torenstraat.
Gepubliceerd op vrijdag 21 jan 2022 om 00:00