Naar het eerste middelbaar? Vraag een gratis probeerabonnement aan!

Start jouw kind na de vakantie in het eerste middelbaar? Dan kan je een gratis abonnement van De Lijn voor de maand september 2022 aanvragen.

Met de probeeractie wil De Lijn kinderen die geboren zijn in 2010 laten kennismaken met het openbaar vervoer en de voordelen van de Buzzy Pazz, het jongerenabonnement. Met het probeerabonnement kan jouw zoon of dochter de hele maand september 2022 op schooldagen en tijdens het weekend overal op de bus en tram stappen, uitgezonderd de Limburgse snellijnen met nummer 68, 178 en 179.

Je kan het gratis abonnement tot 17 augustus 2022 met het rijksregisternummer van jouw kind aanvragen via www.delijn.be/probeeractie. Werd jouw kind niet geboren in 2010, maar start het in het eerste jaar van het secundair onderwijs? Dan geldt dezelfde procedure om een aanvraag in te dienen. Vul op www.delijn.be/probeeractie het aanvraagformulier in en laad het nodige attest op. Je ontvangt het abonnement vervolgens per post.

Een verplaatsing met de bus of tram naar school is efficiƫnt, veilig en de eerste waardevolle bijdrage aan een beter klimaat. Kortom! Jongeren en hun ouders kunnen om verschillende redenen kiezen voor het openbaar vervoer, een goede gewoonte die al jong start.

Meer info?
De Lijn
tel. 070 220 200
www.delijn.be/probeeractie 

Gepubliceerd op dinsdag 26 jul 2022 om 09:00