Wekelijkse markt vanaf april 2023 in het centrum van Begijnendijk

In de beleidsdoelstellingen van het meerjarenplan 2020 - 2025 voorziet het bestuur aantrekkelijke en levendige dorpskernen. Zo werd beslist om de wekelijkse markt te verplaatsen naar de dorpskern van Begijnendijk.

Momenteel wordt het centrumplein in Begijnendijk ingericht tot een plek waar iedereen het fijn vindt om te vertoeven en ruimte is om elkaar te ontmoeten. Net die aangename sfeer wil het bestuur ook tijdens de wekelijkse markt garanderen door de marktbezoekers een maximale beleving te bezorgen. Bovendien zijn er de komende tijd in de Kerkstraat en Kleinesteenweg werkzaamheden gepland. Daarom werd in zitting van het college van burgemeester en schepenen van 23 januari 2023 beslist om de markt te verplaatsen naar de dorpskern van Begijnendijk.

Zo wordt de wekelijkse markt vanaf donderdag 6 april 2023 centraal opgesteld in de Dorpsstraat en het Kerkplein. Om deze verhuis niet zomaar voorbij te laten gaan, worden er die dag in samenwerking met de marktcommissie heel wat leuke acties georganiseerd. Meer info volgt.

Gepubliceerd op dinsdag 21 feb 2023 om 09:00