Mamadepot Begijnendijk opent de deuren

Om werk te maken van zorg en duurzaamheid in een landelijke omgeving met bijzondere aandacht voor gezinnen in armoede openen Ferm Betekom, Ferm Begijnendijk en Ferm Baal in samenwerking met het bestuur op woensdag 9 september 2020 de deuren van het Mamadepot.
Het Mamadepot Begijnendijk is een winkel waar je materialen kan binnenbrengen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Heb je kleding, een kinderwagen of knutsel- en spelmateriaal dat nog mooi en netjes is? Dan zijn deze zeker welkom. Vind je duurzamer leven en een beter milieu belangrijk? Dan kan je er tegen een klein prijsje tweedehands gaan kopen. Voor gezinnen in armoede is er een sociaal tarief.
Iedereen is welkom in het Mamadepot, zowel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s als iedereen die mee zorg wil dragen voor een leefbare toekomst voor kinderen door te kiezen voor hergebruik. Het Mamadepot is dan ook een ontmoetingsplek, waar er bij een drankje tijd is voor een babbel. Zo kunnen er in de toekomst ook workshops over het herstel van kleding of gezonde voeding, een repaircafé en een spelnamiddag plaatsvinden.
Je vindt het Mamadepot in het gebouw van de oude bibliotheek in Begijnendijk, gelegen langs Kleinesteenweg 2. De eerste openingsdag vindt plaats op woensdag 9 september 2020 van 15.30 tot 18.30 u. Je kan er elke tweede woensdag en vierde zaterdag van de maand terecht om te winkelen of materiaal binnen te brengen.
Gepubliceerd op maandag 7 sep 2020 om 10:00