Kies jouw favoriete straatnaambord!

Na de invoering van de reflecterende huisnummers besliste het bestuur ook alle straatnaamborden te vervangen door reflecterende exemplaren. De voorbije maanden werden verschillende ontwerpen opgemaakt. Nu is het aan jou om een keuze te maken.

In het meerjarenplan voor de beleidsperiode 2020 - 2025 voorziet het bestuur een integrale, ondersteunende aanpak op vlak van preventie en handhaving door de plaatsing van reflecterende huisnummers. Daarnaast omvat het communicatieplan dat werd goedgekeurd in 2019 een actie om het lokaal bestuur als sterk merk neer te zetten door de huisstijl in het straatbeeld te brengen aan de hand van nieuwe straatnaamborden. Daarom werd eind april 2021 beslist alle straatnaamborden te vervangen door reflecterende exemplaren.

De voorbije maanden werden verschillende ontwerpen voor de straatnaamborden opgemaakt. Uiteindelijk werden drie versies weerhouden. Voor de definitieve keuze van het ontwerp rekent het bestuur op de inwoners. Stemmen kan tot en met vrijdag 30 juli 2021 om 12.00 u. Het ontwerp met de meeste stemmen verschijnt vanaf september 2021 in het straatbeeld.

Gepubliceerd op vrijdag 9 jul 2021 om 09:00

Digitaal loket