Jeugdkampioenen gezocht!

Het sportseizoen 2021-2022 loopt stilaan ten einde. Daarom organiseert het bestuur op zaterdag 25 juni 2022 een kampioenenviering voor individuele jeugdatleten en -ploegen. Hebben jij of jouw ploeg een titel behaald? Laat het dan snel weten!

Hopelijk kan iedereen opnieuw terugblikken op een geweldig seizoen. Om al deze geleverde inspanningen en prestaties niet zomaar voorbij te laten gaan, zet het bestuur dit jaar de individuele jeugdatleten en -ploegen in de bloemetjes tijdens de kampioenenviering. Deze vindt plaats tijdens de Midzomer van zaterdag 25 juni 2022.

Komt de sportieve prestatie van jouw atleet of ploeg in aanmerking voor de kampioenenviering? Heb je zelf een titel behaald? Bezorg dan het inschrijvingsformulier met contactgegevens en de sportieve prestatie voor 23 mei 2022 aan de medewerkers van de dienst vrije tijd, zodat zij jou kunnen uitnodigen voor de huldiging. Om de huldiging wat interactiever en persoonlijker te maken vragen zij ook enkele interessante weetjes en leuke foto’s aan het formulier toe te voegen. 

Hebben jij of jouw ploeg tussen 23 en 31 mei 2022 nog kans om een titel te behalen? Ook dan mag je dit laten weten, zodat je zeker niet vergeten wordt!

Gepubliceerd op maandag 9 mei 2022 om 21:00