Infosessie 'Opleiding huishoudhulp'

Huis van het Kind
  • do 25 augustus 2022 om 10:00

In 2021 ondertekenden de lokale besturen van Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest en Scherpenheuvel-Zichem een samenwerkingsovereenkomst met VDAB. Met deze overeenkomst willen de partners de uitdagingen op de lokale arbeidsmarkt samen aanpakken en meer mensen aan het werk helpen. Zo organiseert de VDAB in september 2022 in Begijnendijk een korte opleiding van max. 20 dagen voor huishoudhulpen. Wil je graag meer info of inschrijven? Neem dan deel aan de infosessie die plaatsvindt op 25 augustus 2022 om 10.00 u in Huis van het Kind. Inschrijven kan via tel. 0476 95 28 17 of annick.bergen@vdab.be

Werk je graag dichtbij huis? Hou je van orde en netheid? Zie je graag onmiddellijk resultaat van jouw job en vind je het fijn als klanten tevreden zijn? Denk dan eens aan een job als huishoudhulp. Deze job kan je perfect combineren met jouw gezinsleven. Je hebt vaste uren, kan deeltijds werken en werkt kort bij huis, zodat je geen verre verplaatsingen moet doen. Je staat vooral in voor de wekelijkse poetsbeurt, maar mag ook wat strijken, boodschappen doen, eten bereiden en kleine herstelwerkjes doen.

Heb je interesse, maar weinig of geen ervaring? Geen probleem! Iedereen die interesse heeft in een job dichtbij huis en gemotiveerd is om aan de slag te gaan als huishoudhulp is welkom! Er is werk in overvloed! De VDAB ontvangt dagelijks vacatures voor huishoudhulpen, ook in jouw buurt. De verschillende dienstenchequekantoren hebben gegarandeerd een vacature die jou interesseert.

Locatie

Huis van het Kind
Kleinesteenweg 2a , 3130 Begijnendijk