Ik blaas liever bellen dan rook

Op heel wat plekken waar kinderen spelen en ravotten, wordt er nog gerookt. Gek toch? Zien roken doet immers roken. Daarom organiseren de partners van Generatie Rookvrij naar aanleiding van Werelddag zonder Tabak die plaatsvindt op maandag 31 mei 2021 een grote bellenblaasactie.

De partners van Generatie Rookvrij willen zoveel mogelijk plaatsen waar kinderen komen 100% rookvrij maken. Dit jaar richten zij hun pijlen op speeltuinen. Kinderen brengen immers heel wat tijd door in de speeltuintjes in hun buurt. De voorbije maanden is het nog extra gebleken hoe belangrijk deze zijn voor alle kinderen. Met de slogan 'Ik blaas liever bellen dan rook' roepen zij alle kinderen en hun gezin op om massaal mee virtuele bellen te blazen met de dynamische fotofilter op Instagram. 

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien? Surf dan naar het Instagramprofiel van Generatie Rookvrij. Even bovenaan klikken in de ‘highlights’ en blazen maar! Deel jouw boodschap met fotofilter en de hashtag #ikblaaslieverbellendanrook. Op maandag 31 mei 2021 lanceert Generatie Rookvrij een compilatievideo van alle stories die gemaakt zijn met de speciale Instagramfilter.

Meer info? 
www.generatierookvrij.be 

Gepubliceerd op woensdag 12 mei 2021 om 10:00