Gratis infosessie over gezond en veilig wonen

Je brengt dagelijks heel wat tijd binnenshuis door. Het is dan ook belangrijk dat jouw woning aangenaam, veilig en energiezuinig is. Om jou op de goede weg te helpen, organiseren de medewerkers van het woonloket op maandag 10 oktober 2022 de gratis infosessie ‘Gezond en veilig wonen’.

Het programma ziet eruit als volgt:

  • Gezond binnenklimaat

Wat is de invloed van het binnenmilieu op jouw gezondheid? Hoe voorkom je vocht en schimmel? Hoe maak je gezond schoon en pak je ongedierte aan? Je komt het te weten van de binnenmilieudokter van Logo vzw.

  • Brandveiligheid

Is jouw woning brandveilig? Weet jij wat te doen bij brand? Wie kan je dit beter uitleggen dan de brandweer zelf?

  • Energiebesparing

Ben je op zoek naar tips en tricks over dit actuele thema? Denk je aan het vervangen van jouw lampen door ledlampen, het plaatsen van zonnepanelen of nog veel meer? Een medewerker van het energiehuis van IGO geeft alle uitleg.

Wil je graag weten hoe je voor een gezond binnenklimaat zorgt, jouw woning brandveilig maakt en heel wat energie kan besparen? Wees dan zeker van de partij! De infosessie vindt plaats op maandag 10 oktober 2022 om 19.00 u in het gemeentehuis te Tremelo. Deelnemen is gratis, maar inschrijven verplicht. Dat kan via gsm 0496 25 85 28 of www.igo.be/inwoners/energie-besparen/infomomenten

Gepubliceerd op dinsdag 20 sep 2022 om 09:56