Gratis advies van de Huurdersbond

In zitting van het college van burgemeester en schepenen van 25 januari 2021 werd beslist een collectief lidmaatschap aan te gaan met de Huurdersbond. Hierdoor kunnen alle inwoners er kosteloos een beroep op doen voor juridisch huuradvies.

De medewerkers van de Huurdersbond informeren huurders niet alleen over hun rechten en plichten, maar kunnen ook helpen bij het oplossen van huurvragen. Ze geven juridisch huuradvies aan alle private en sociale huurders in Vlaanderen. Zo kan je hun contacteren voor informatie over de impact van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 in te perken op jouw huurcontract.

De Huurdersbond is regionaal georganiseerd. Je dient contact op te nemen met de Huurdersbond van de regio waar jouw huurwoning gelegen is. In Vlaams-Brabant is dat Huurdersbond Vlaams-Brabant, Tiensevest 106 bus 48 te Leuven. Je kan de medewerkers contacteren via tel. 016 25 05 14 of info-vlbr@huurdersbond.be. Voor advies kan je ook langsgaan bij Adviespunt Aarschot van Huurdersbond Vlaams-Brabant, Bekaflaan 31A te Aarschot. Dit elke eerste en derde woensdag van de maand geopend van 13.00 tot 16.00 u. Meer info over Huurdersbond Vlaams-Brabant vind je op www.huurdersplatform.be/hb/vlaams-brabant.

Gepubliceerd op dinsdag 23 mrt 2021 om 10:00