Gezocht! Leuke, zelfgeschreven gedichten of gedichten die je nauw aan het hart liggen

Tijdens de jaarlijkse Poëzieweek die plaatsvindt van 27 januari tot en met 2 februari 2022 toveren de medewerkers van de bibliotheek het centrumplein om tot Poëzieplein. Jij kan hun daarbij helpen!

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens de Poëzieweek gedichten en poëzie in Vlaanderen en Nederland extra in de kijker gezet. De tiende editie vindt plaats van 27 januari tot en met 2 februari 2022 en kreeg het thema ‘Natuur’. De medewerkers van de Bibliotheek Begijnendijk dragen graag hun steentje bij. Zo zullen ze het centrumplein omtoveren tot Poëzieplein.

Heb je een leuk, zelfgeschreven gedicht of gedichten die je nauw aan het hart liggen? Bezorg deze dan voor 23 januari 2022 via bibliotheek@begijnendijk.be. De voorkeur gaat uit naar korte gedichten rond het thema ‘Natuur’. Wandel tijdens de Poëzieweek zeker eens langs het centrumplein om jouw gedicht en alle andere poëtische kunststukjes te ontdekken! De medewerkers van de bibliotheek staan alvast te popelen om er samen met jou de leukste week van het jaar van te maken.

Gepubliceerd op vrijdag 7 jan 2022 om 09:00