Een complimentje doet deugd!

Tijdens deze Complimentendag zijn er reden genoeg om complimentjes uit te delen. Naast het krijgen van een goed gevoel, kan een compliment immers de prestaties bevorderen en het werken gemakkelijker en leuker maken. Heb jij vandaag al een welgemeend compliment gegeven?

Het ontvangen van een compliment helpt mee om je goed over jezelf te voelen. Jezelf oké vinden is immers niet altijd zo vanzelfsprekend. Toch is het een belangrijke stap om je mentaal sterker te voelen en jouw veerkracht te versterken. Op www.geluksdriehoek.be vind je tips en inspiratie om bewuster te worden over jouw geluk. De driehoek wijst je de weg naar wat je kan doen om zelf aan jouw geluksgevoel te werken. Complimenten geven, is alvast een van de acties die je kan ondernemen. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het geven van complimentjes en ervaar hoe leuk dat is. Bovendien is het besmettelijk. Wie positiviteit uitstraalt, krijgt ook meer erkenning en waardering terug.

Nu iedereen al een tijdje van thuis uit werkt, is de nood aan persoonlijk contact alleen maar gegroeid. Dat is niet alleen om te babbelen over het weekend of hoe het thuis gaat, maar ook om tussendoor elkaar eens een schouderklopje te geven. Daarom ontvangen alle medewerkers en vrijwilligers van het bestuur vandaag een kleine attentie met leuke boodschap, want zelfs van op afstand maken zij het verschil! Zij zetten zich immers al bijna een jaar in om digitaal het beste van zichzelf te geven, op een creatieve manier contact met elkaar en alle inwoners te onderhouden en elkaar dag in dag uit te steunen.

Ben je op zoek naar inspiratie en tips die jouw helpen om positiever in het leven te staan en jouw veerkracht te versterken. Deze vind je op www.geluksdriehoek.be

Gepubliceerd op maandag 1 mrt 2021 om 10:00