Doe het nodige om jouw afspraak voor vaccinatie te bevestigen

Heb je een uitnodiging met afspraak voor vaccinatie ontvangen? Neem dan de juiste stappen om deze te bevestigen of annuleren. Enkel zo kan de planning van het vaccinatiecentrum aangehouden worden en de vaccinatiecampagne vlot verlopen.

Tot vorige week kregen personen met een verzwakt immuunsysteem een derde prik in het vaccinatiecentrum in de Stadsfeestzaal te Aarschot. Deze week staan de 85-plussers op de planning en binnenkort zijn de 65-plussers aan de beurt. Zij ontvangen binnenkort hun uitnodiging. Heb je een uitnodiging ontvangen en lukt het voor jou om op het opgegeven moment aanwezig te zijn? Bevestig jouw afspraak en ga op het tijdstip langs. Lukt het absoluut niet om op het opgegeven tijdstip aanwezig te zijn? Annuleer jouw afspraak en verplaats deze zelf naar een ander moment. 

Je leest in jouw uitnodiging hoe je jouw afspraak kan bevestigen of annuleren. Heb je hulp nodig? Lukt het je niet online? Dan kan je bij de medewerkers van het callcenter terecht om jouw afspraak te bevestigen, verplaatsen of annuleren. Zij zijn elke werkdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 u bereikbaar via tel. 016 26 19 10.

Gepubliceerd op dinsdag 12 okt 2021 om 09:00