Diensten werken voorlopig enkel op afspraak!

Om de verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de medewerkers van de diensten in het gemeentehuis, het OCMW en de dienst vrije tijd.

Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch. Heb je een afspraak gemaakt? Kom dan zo kort mogelijk bij jouw afspraaktijd aan, respecteer de fysieke afstand en wacht eventueel even buiten op jouw beurt. Draag steeds een mondmasker dat jouw neus en mond bedekt om de medewerkers, andere bezoekers en jezelf te beschermen.

Misschien hoef je helemaal niet langs te gaan ... Voor vele attesten, aktes, uittreksels en bewijzen van de dienst burgerzaken hoef je de verplaatsing naar het gemeentehuis niet te maken. Een afspraak maken is dus niet nodig. Via het e-loket ontvang je het gevraagde document in jouw mailbox. Inloggen kan met jouw eID of de app ‘itsme’.

De bibliotheek blijft voorlopig open en toegankelijk voor het publiek, maar de medewerkers moedigen aan om materialen op voorhand te reserveren. Maak gerust gebruik van het afhaalsysteem!

Hoe reserveer je?

  1. Stuur bij voorkeur een e-mailtje naar bibliotheek@begijnendijk.be (of bel 016 53 64 61).
  2. Geef jouw voornaam, naam en lidnummer (op je lenerskaart onder de barcode) door.       
  3. Kies max. 10 items (graag duidelijk titels en auteurs vermelden, geen 'Jeugd UP'-materialen). Zoeken kan via https://www.bidoc.be/pobbegijnendijk/bidoc1.htm.
  4. Je ontvangt een bevestiging.
  5. Jouw pakket staat klaar in de inkomhal van de bib. Het kan opgepikt worden tijdens de openingsuren.
  6. Materialen inleveren, kan via de zwarte brievenbus aan de ingang van de bib.

Bedankt voor jouw medewerking en begrip!

 

Gepubliceerd op dinsdag 20 okt 2020 om 17:00