De reflecterende huisnummers zijn er!

Om in zetten op een veiligere leefomgeving wordt iedere woning de komende maanden van een reflecterend huisnummer voorzien.

Ben je inwoner van een gezinswoning of ondernemer met handelszaak? Dan dien je het reflecterend huisnummer dat voor jouw woning voorzien werd af te halen en te plaatsen. Je ontvangt de komende dagen een brief met afhaal- en volmachtstrook om het huisnummer af te halen. 

Het reflecterend huisnummer afhalen is mogelijk vanaf 3 mei tot en met 31 mei 2021 op volgende tijdstippen:

  • maandag van 9.00 tot 12.30 u en van 13.30 tot 19.00 u,
  • woensdag van 9.00 tot 12.30 u en van 13.30 tot 16.00 u,
  • donderdag van 9.00 tot 12.30 u.

Het bestuur voorziet twee afhaalpunten. De reflecterende huisnummers voor de inwoners van Begijnendijk liggen klaar in Huis Spiessens. Die voor de inwoners van Betekom in Sportcentrum De Tumkens. Vergeet zeker de afhaalstrook niet mee te nemen. Ben je zelf niet in de mogelijkheid om jouw reflecterend huisnummer af te halen? Dan kan je met de volmachtstrook iemand anders de toestemming geven om dat te doen.

Je ontvangt samen met jouw reflecterende huisnummer een folder met de richtlijnen om deze te plaatsen. Raadpleeg deze zorgvuldig. Tijdens de maanden mei, juni en juli 2021 krijg je de nodige tijd om jouw huisnummer te plaatsen. Nadien volgen controles om te kijken of je jouw nummer hebt opgehangen. Heb je jouw huisnummer niet opgehangen? Dan ontvang je in augustus 2021 een brief ter herinnering. Werd jouw huisnummer niet of niet conform de richtlijnen opgehangen? Dan kan dit geverbaliseerd worden.

Woon je in een appartementsgebouw? Dan hoef je voorlopig niets te doen. Het bestuur schrijft de verantwoordelijke van het gebouw aan.

Gepubliceerd op dinsdag 13 apr 2021 om 10:00