Compostactie in september en oktober 2021

In september en oktober 2021 krijg je gratis een paar tuinhandschoenen bij de aankoop van compost in de recyclageparken van EcoWerf. Koop je drie zakken compost? Dan doe je extra profijt, want EcoWerf schenkt jou er een zak gratis bovenop. EcoWerf organiseert deze actie i.s.m. Vlaco.

Het najaar is een ideaal moment om jouw tuin te verwennen met compost. Het is dan ook een gouden product, waar de bodem en alles wat erop groeit voordeel uit haalt. Een portie compost is niet alleen een voorraadje aan voedingssupplementen bij de aanplant van jouw planten en bomen, maar ook een opkikkertje voor jouw gazon en de ideale partner in de strijd tegen droogte. Zo wapen je jouw tuin volgende zomer tegen langere droogte- en hitteperiodes. Dat is niet alles, want ook het klimaat viert mee. Door duurzame gft-compost van EcoWerf te gebruiken, realiseer je immers een voetafdrukvermindering en sluit je de kringloop. Compost is een 100% natuurlijk product. Gft-compost van EcoWerf is goedgekeurd met het Vlaco-Kwaliteitslabel. Zo is het gegarandeerd stabiel, gehygiëniseerd en humusrijk.

Je kan de zakken compost van 40 liter op alle recyclageparken van EcoWerf aankopen. Je kan ook bij EcoWerf terecht voor de aankoop van compost in grote hoeveelheden, levering aan huis en info over compostgebruik en de samenstelling. Deze actie van EcoWerf en Vlaco loopt van 1 september tot en met 31 oktober 2021 of zolang de voorraad strekt.

Meer info? 
www.ecowerf.be 

Gepubliceerd op donderdag 26 aug 2021 om 08:00