Bewegen Op Verwijzing-coach inschakelen kan tijdelijk zonder verwijsbrief

Elke dag bewegen, is de ideale remedie om tijdens deze periode fysiek en mentaal sterk te blijven. Wil je meer bewegen, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Wil je graag weten welke bewegingsvorm bij jou past en welk beweegaanbod er in de gemeente is? Dan helpt BOV-coach Leen Van Reeth je op weg.

Om iedereen te motiveren om meer te bewegen tijdens deze periode van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 te beperken en de huisartsen te ontlasten, heb je tijdelijk geen verwijsbrief van jouw huisarts nodig om met het project ‘Bewegen Op Verwijzing’ te starten. De afstemming tussen arts en coach blijft wel behouden. Voor de sessies wordt er ingezet op videobellen. Je kan jouw huisarts later contacteren om een verwijsbrief op te halen.

Wil je tijdens deze crisisperiode fysiek en mentaal sterk blijven, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Dan kan je nu nog eenvoudiger een beroep doen op de BOV-coach. Contacteer Leen via GSM 0491 19 49 98 of begijnendijk@bewegenopverwijzing.be en zij begeleidt jou via telefoon of video calls. Zo wordt bewegen makkelijk, eenvoudig en goedkoop. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan is de coaching zelfs gratis. Andere deelnemers betalen € 20,00 per uur.


Meer info?
www.bewegenopverwijzing.be

Gepubliceerd op woensdag 17 feb 2021 om 10:00