Behaag jouw tuin met streekeigen planten

Ongeveer 85% van de Vlaams-Brabanders heeft een tuin. Grote kans dus dat jij er één hebt en dan is de samenaankoop ‘Behaag je tuin’ iets voor jou. Ook jouw tuin kan al een verschil maken voor natuur en klimaat. Hoe? Plant een boom, haag of klimplant en zorg samen voor meer groen.
Wil je van jouw tuin een fijne plek voor vogels, bijen en vlinders maken en zelf ook volop genieten van de bloesems en het fruit? Neem dan zeker deel aan de samenaankoop van (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten in Vlaams-Brabant. De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen jou kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs.
Je vindt alle informatie over de pakketten en boomsoorten op www.behaagjetuin.be. Wens je ondersteuning en advies? Heb je concrete vragen over jouw bestelling of de aanplanting in jouw tuin? Dan kan je terecht bij de medewerkers van RLNH vzw. Ook de medewerkers van de dienst omgeving en wonen kunnen jou wegwijs maken. Bestellen kan online tot en met 31 oktober 2020. Je kan het bestelde plantgoed op zaterdag 5 december 2020 tussen 9.00 en 12.00 u afhalen in de gemeentelijke loods te Begijnendijk.
 
Meer info?
Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw
tel. 016 63 59 54
haag@rlnh.be
Gepubliceerd op woensdag 7 okt 2020 om 10:00